Online Latino Show Cup 24.4 – 8.5.2021

Online Latino show cup 2021 koostuu kolmesta tapahtumasta, joista kerätään cup-pisteitä ja kolmannen kilpailun päätteeksi julkistetaan kokonaiskilpailun voittajat. Kilpailulajeina näissä kilpailuissa ovat Latino show, Caribbean Show sekä Syncro dance.

Online Latino Show Cup 2021 koostuu kolmesta tapahtumasta:

24.4.2021 virtuaalitanssikilpailusta, 25.4-7.5.2021 yleisöäänestyksestä tällä sivustolla sekä 8.5.2021 virtuaalitanssikilpailusta. Jokaisesta tapahtumasta annetaan cup-pisteet yllämainitun pistetaulukon mukaisesti. Virtuaalikilpailussa cup-pisteet määräytyvät kilpailusijoituksen mukaan ja yleisöäänestyksessä eniten per sarja yleisöäänien mukaan.

Osallistujilla tulee olla omat voimassa olevat vakuutukset, kilpailujen järjestäjät eivät vastaa mahdollisista loukkaantumisista tai vahingoista. Kilpailun osallistumismaksuja ei palauteta.

Tieto streamlipuista julkistetaan mahdollisimman pian.

Lisäkysymyksiä voit lähettää osoitteeseen latinoshowcup (at) gmail.com.

Aikataulu

Ilmoitetaan myöhemmin

Kilpailuluokat

Latino show duo – juniorit
Latino show duo – aikuiset
Latino show pienryhmä – lapset
Latino show pienryhmä – juniorit ja nuoret
Latino show pienryhmä – aikuiset
Latino show pienryhmä – aikuiset 2
Latino show pienryhmä – aikuiset 3
Synchro dance pienryhmä (ikärajaton)
Caribbean show pienryhmä (ikärajaton)

Hinnat

Osallistumismaksu
50 € / hlö – kattaa kaikki 3 kilpailuvaihetta.

Pääsylip​ut
Stream-lippu: 8,90 € / virtuaalikilpailu
(7 päivää katsottavissa)

Kilpailijat saavat kilpailun ajaksi ilmaisen linkin.

Ohjeet kuvaukseen ja videon toimitukseen

Kuvaus ja videon toimitus

Teokset tulee kuvata yhdellä otolla. Paras kuvaussuunta on suoraan edestäpäin ja hieman ylempää, kuin itse tanssijat. Kamera kannattaa sijoittaa jalustaan, jotta kuva pysyy mahdollisimman paikoillaan kuvauksen ajan. Suositeltavaa on peittää mahdolliset peilit tai heijastavat pinnat.

Videoita ei saa editoida, muuten kuin halutessaan lisäämällä musiikin kuvan päälle. Tallenteessa ei saa olla tekstiä tai muuta musiikkia, kuin teosmusiikki.

Yhdestä teoksesta tulee lähettää linkki ainoastaan yhteen videoon.

Toimi näin:

  • Tallenna video nimellä: kilpailusarja_ryhmän nimi_esityksennimi.tallenusmuoto (esim. latinoshowaikuiset1_ryhmärämä_virtuallatino.mp4)
  • Kirjaudu Dropboxiin (www.dropbox.com) omilla tunnuksillasi. Jos sinulla ei ole aiempaa tiliä, niin rekisteröidy ensin.
  • Siirrä tiedostosi Dropboxiin raahaamalla tai ”Uploads files”- toiminnolla.
  • Klikkaa ”Share” – ”Share with Dropbox”. Pop up ikkunan alareunassa klikkaa ”Create link” (joltain sivulta suoraan ”Share” – Avautuvan ikkunan alareunasta klikkaa ”Create link”)
  • Liitä linkki sähköpostiviestiisi ja merkkaa sähköpostin otsikkoon: Videolinkki Virtual Latino sekä ryhmän nimi ja teos nimi
  • Lähetä viesti osoitteeseen latinoshowcup@gmail.com 21.4.2021 kello 22.00 mennessä!

Latino show -kilpailu

Pienryhmä: 3-7 tanssijaa, kilpailukappaleen kesto 2.30-3.00 min, oma musiikki.

Duo: 2 tanssijaa, kilpailukappaleen kesto 1 min 45 s – 2 min 15 s, oma musiikki.

Jokaisessa sarjassa ryhmä esittää kilpailukoreografiansa yhden kerran, jolloin tuomaristo arvioi mainituin kriteerein esityksen. Kilpailussa on kolme tuomaria. Jos kilpailusarjaan osallistuu vähintään 10 teosta, järjestetään siinä ensin karsintakierros seuraavasti; 24 tai enemmän – karsitaan 12 teokseen ja siitä seuraavaksi kuuteen teokseen, joka on tällöin sarjan finaali. Jos teoksia on 10-14 kilpailusarjassa, katsotaan tämä semifinaalikierrokseksi, josta kuusi parasta teosta pääsee jatkoon. Kilpailusta julkistetaan ryhmien pisteet.

Osallistujilla tulee olla omat voimassa olevat vakuutukset, kilpailun järjestäjä eivät ole vastuussa mahdollisista loukkaantumisista tai vahingoista. Kilpailun tai workshopin osallistumismaksuja ei palauteta.

LATINO SHOW

Kaikille latinalaisille tanssityyleille tarkoitettu Latino Show – teos voi olla rakennettu joko yhden tanssilajin ja -rytmin varaan tai siinä voi yhdistää useampaa tanssilajia tai -rytmiä tai useampaa musiikkikappaletta. Musiikki voi olla tyyliltään joko autenttista latinalais- tai mitä tahansa muuta musiikkia. Mikäli musiikki ei ole selkeästi latinalaista tai sen henkistä, koreografian liikekielen tulee pohjautua selkeästi latinalaistyyppiseen vartalonkäyttöön ja sitoa teos Latino Showhun. Erilaisten showtanssitekniikoiden käyttö koreografioissa on suotavaa, mutta ei pakollista. Liikkeen pääpainon tulee säilyä latinalaistyyppisessä liikekielessä.

SYNCHRO DANCE

Synchro Dancessa voi kilpailla millä tahansa tanssityylillä tai -rytmillä. Synchro Dancessa tanssijat tanssivat koko esityksen ajan keskenään samoja liikkeitä, samassa muodostelmassa, mahdollisimman yhdenmukaisesti ja yhdenaikaisesti. Edes kaanonit tai liikkeiden tekeminen peilaamalla eivät ole sallittuja. Muodostelman liikkuminen tanssilattialla on sallittua ja toivottavaa, kunhan muodostelma pysyy samana. Ainoastaan suorituksen lopussa, viimeisen 20 sekunnin aikana, voidaan loppuhuipennukseksi vaihtaa muodostelmia ja paikkoja.

CARIBBEAN SHOW

Caribbean showssa teos voi olla rakennettu joko yhden tanssilajin ja -rytmin varaan tai siinä voi yhdistää useampaa tanssilajia tai -rytmiä tai useampaa musiikkikappaletta. Musiikki voi olla tyyliltään joko autenttista latinalais- tai mitä tahansa muuta latinalaishenkistä musiikkia. Koreografia voi olla soolotanssiin perustuva tai pääsääntöisesti parin kanssa tanssittu tai yhdistelmä näistä. Erilaisten showtanssitekniikoiden käyttö koreografioissa on sallittua, mutta ei pakollista.

Kuinka ilmoittaudun

Ilmoittautumiset 10.4.2021 mennessä osoitteeseen latinoshowcup (at) gmail.com, ilmoittautumisessa tulee olla nimettynä sarja, johon osallistutaan, ryhmän nimi, teosnimi, tanssijoiden nimet, koreografi sekä yhteyshenkilö.

Ilmoittautumisen lisäksi ryhmän tulee lähettää latauslinkki teoksen videotallenteeseen joko ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 21.4.2021 kello 22.00 mennessä sekä valokuva tai kuvakaappaus videosta, jota käytetään yleisöäänestyksen esittelyssä. Videotallenne sekä valokuva on nimettävä seuraavasti: Sarja, ryhmän nimi, teos nimi. Videotallenteen saa vaihtaa 8.5.2021 kilpailuun, uusi tallenne tulee lähettää 5.5.2021 mennessä.

 

Maksutiedot tulevat paluuviestinä, osallistumismaksu on 50 € / henkilö koko Cup-kilpailukokonaisuuteen 2021 sisältäen osallistumisen kahteen virtuaalikilpailuun sekä yhteen yleisöäänestykseen. Ilmoittautuminen suoritetaan yhden kerran ja se kattaa kaikki kolme tapahtumaa. Osallistumismaksuja ei palauteta. Ryhmälle annetaan käyttöön katselulinkki, jonka avulla he voivat seurata itse kilpailutapahtuman livelähetyksen. Linkki ei mahdollista tallenteen katsomista, sen katsomista varten tulee ostaa streamlippu. Tallenne on katsottavissa seitsemän päivää kilpailutapahtuman jälkeen.

Valikko